Concurs montan, Valea Betelului: Trofeul Vanturarita 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 28 si 30 iunie 2013, pe Valea Betelului din Muntii Lotrului se desfasoara editia cu numarul 30 a concursului montan Trofeul Vanturarita, a doua etapa din acest an a Campionatului National al Cluburilor de Turism si Ecologie.

Evenimentul, derulat in apropiere de Ramnicu Valcea, este deschis tuturor cluburilor si asociatiilor de turism din tara, care pot participa cu maximum 3 echipe fiecare, formate din 3 pana la 5 persoane.

Organizata de catre Clubul de Turism si Ecologie Buila Vanturarita, sub egida Federatiei Romane de Turism si Ecologie, competitia consta in probe teoretice, de regularitate, alpinism si orientare, programate sa aiba loc sambata, de la ora 8:00, la care se adauga o proba de cross montan, ce va avea loc duminica, de la aceeeasi ora.

Ziua de vineri este rezervata sosirii participantilor si sedintei tehnice. Tabara de corturi va fi amplasata in localitatea Calinesti, pe Valea Betelului, la aproximativ 600 m de drumul european Sibiu - Ramnicu Valcea.

Mai multe informatii puteti afla la tel. 0723.415.973, 0748.028.970 (Vilcan Firmilian) si pe www.drumetiimontane.ro. (foto: ginninderra.com)