Concurs moto - ATV langa Cluj Napoca: Vaneaza Lupul 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Authentic-Spirit, Primul-ATV-Magazin si Foxracing organizeaza, cu startul si finish-ul in statiunea Baisoara, la aproximativ 50 km de Cluj Napoca, a sasea editie a competitiei internationale off road „Vaneaza Lupul” (Hunt the Wolf), adresata, de aceasta data, deopotriva conducatorilor de motociclete si celor de ATV-uri.

Concursul moto se va desfasura intre 20 si 22 aprilie, pe clasele A-Profi/Expert si B-Medium/Hobby, prima zi debutand la ora 18:00 cu proba de trial. Cursele din urmatoarele doua zile se vor desfasura, incepand cu orele 9:00, in zona Valea Ierii - Savadisla - Somesu Rece, sambata intrecerile dandu-se pe distante intre 70 si 85 de kilometri, iar duminica pe parcursul a 45 de kilometri.

Inscrierile se pot face on line, pe www.vaneaza-lupul.ro, pana la data de 19 aprilie, pentru o taxa de participare de 80 de euro, pana pe 13 aprilie, respectiv 100 de euro, dupa aceasta data. Se vor face inscrieri si la fata locului, taxa de participare, in acest caz, fiind 120 euro.

Concursul ATV, desfasurat in cadrul Campionatului Hard Enduro Primul ATV Magazin, va avea loc pe parcursul a patru zile, intre 25 si 28 aprilie 2012, de la orele 10:00, categoriile de participare fiind Extrem, Open, Quad si Side by Side.

Inscrierile se fac pana la data de 25 aprilie, pentru o taxa de participare de 200 de euro, doamnele si domnisoarele beneficiind de o reducere de 50%. Nu se vor face inscrieri la fata locului.