Concursuri de dans la Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Sportiva IDO Dance organizeaza la Bucuresti, sub egida International Dance Organisation (IDO), doua concursuri de dans adresate copiilor si juniorilor: Campionatul National si Cupa A.S. IDO Dance.

Acestea vor avea loc in data de 21 aprilie 2012, pe categoriile mini-kids (sub 7 ani), copii (8-11 ani) si juniori (12-15 ani) si vor fi gazduite de catre sala de sport a Regimentului de Garda si Protocol „Mihai Viteazul” (B-dul General Vasile Milea nr. 5-7, Sector 6), incepand cu ora 9:00.

Tinerii dansatori vor putea fi urmariti evoluand solo, in perechi sau in formatii, in cadrul intrecerilor de salsa, merengue, bachata, latino show, salsa shine, show dance, dans modern, balet sau dans sincron, toate acestea reprezentand discipline ale Campionatului National, precum si in cadrul concursurilor de hip hop, break dance, electric boogie sau disco, ale Cupei A.S. IDO Dance.

Inscrierile se fac pana la data de 10 aprilie, in baza formularului ce poate fi descarcat de pe www.idodance.ro, fiecare concurent urmand a achita o taxa de participare de 50 de lei pentru o intrare, 60 de lei pentru doua intrari, 70 de lei pentru trei intrari, 80 de lei pentru patru intrari, respectiv 100 de lei pentru cinci intrari. (foto: publicityship.com.au)