Concursuri de schi alpin pentru copii, la Sibiu: Cupa Sperantelor 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Arbitrilor de Schi din Sibiu anunta organizarea Cupei Sperantelor Sibiene la schi alpin in perioada 18 ianuarie – 1 martie 2015.

Intrecerile se adreseaza copiilor din categoriile de varsta 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani si 11-12 ani, fete si baieti legitimati sau nelegitimati la cluburi sportive de profil.

Competitia se desfasoara pe parcursul a 5 etape, fiecare dintre acestea reprezentand un concurs de sine statator, dar cu punctaj care va conta in stabilirea clasamentului general la finele intregului eveniment.

Prima etapa a concursului are loc la Arena Platos, in Paltinis, pe data de 18 ianuarie 2015, iar gazda sa pentru etapele 2 si 3 va fi partia Trecatoarea Lupilor din Gura Raului, in zilele de 1 si 8 februarie. Ultimele doua etape, a 4-a si a 5-a, sunt programate tot la complexul de sporturi de iarna Arena Platos, pe 22 februarie si 1 martie.

Inscrierea concurentilor se face pe www. pro-ski.ro, pana la ora 18:00 a zilei de vineri dinaintea fiecarei etape. Taxa de participare este 30 de lei/ etapa, pentru fiecare concurent. (foto: sibiul.ro)