Cros: Baile Felix Trail Race 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A doua editie a Crosului "Baile Felix Trail Race" are loc duminica, 1 iunie 2014, in padurea dealului Sumleu din apropierea statiunii Baile Felix, cu startul la ora 10:00 la baza dealului, sub Avenul Betfia.

Competitia cuprinde cursele de 10 km individual, 20 km individual si 20 km stafeta in doi, desfasurate pe acelasi traseu, unde vor fi premiate primele 3 locuri in clasamentele open feminin si masculin si primele 3 echipe, si cursele necompetitive Crosul de 5 km si Crosul Copiilor (1 km), desfasurate pe trasee diferite.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv XTERRA Sport Bihor, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor, iar inscrierile se pot face pe www.bailefelix-trailrace.com.

Taxa de participare pentru cursele competitive este 15 euro/ concurent, pana la data de 15 mai, si 20 de euro/ concurent, dupa aceasta data. Taxa de participare la Crosul de 5 km este 20 de lei, indiferent cand este achitata.

Pentru probele de 10 si 20 km individual se pot face inscrieri in limita a 200 de locuri (impreuna), la proba de stafeta pot participa 25 de echipe, iar la Crosul de 5 km, 200 de alergatori.

In ziua concursului se fac inscrieri in limita locurilor ramase.