Cros, Bucuresti: Forest Run 2014, Padurea Cernica

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Forest Run Grand Prix, seria de competitii de alergare prin padurile din jurul Bucurestiului, continua duminica, 6 aprilie 2014, cu cea de-a 5-a etapa.

Concursul, organizat de catre SC IME Romania, cu sprijinul Primariei Orasului Pantelimon, are loc, de aceasta data, in Padurea Cernica, locul in care, cu un an in urma, s-a desfasurat etapa „pilot” a circuitului.

Forest Run – Cernica aduce concurentii, la ora 10:30, la startul unei curse de 11 km (2 ture de traseu), cu plecarea si sosirea in zona Aventura Parc.

Clasamentele vor fi intocmite pe categoriile 18-29 ani si peste 30 de ani, la feminin, respectiv 18-39 ani si peste 40 de ani, la masculin, primii 3 clasati fiind rasplatiti cu medalii, diplome si premii din partea sponsorilor. Vor fi oferite, de asemenea, medalii de finisher pentru toti participantii, si puncte care vor conta in clasamentul final al Forest Run Grand Prix.

Inscrierile se fac pana la data de 4 aprilie (ora 20:00), doar pe www.forestrun.ro, achitand o taxa de 40 de lei prin transfer bancar, sau de 50 de lei, la fata locului. La fata locului nu se fac inscrieri. Detalii gasiti pe site-ul competitiei. (foto: trailrunmag.com)