Cros, Bucuresti: Forest Run, Padurea Snagov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A 4-a etapa a seriei de concursuri de alergare Forest Run Grand Prix ia startul sambata aceasta, 1 martie 2014, la ora 11:00, in incinta Complexului Sportiv „Nicolae Navasart” din Snagov (judetul Ilfov).

Competitia se desfasoara pe 10 km de poteci si drumuri forestiere in Padurea Snagov, participarea facandu-se, ca si la editiile precedente, pe categoriile de varsta 18-29 ani si +30 de ani feminin, respectiv 18-39 ani si +40 de ani masculin. Vor fi premiati cei mai buni 3 alergatori ai fiecarei categorii, iar efortul tuturor participantilor va fi rasplatit cu cate o medalie de finisher.

Completarea formularului de inscriere de pe site-ul evenimentului, www.forestrun.ro, se face pana joi, 27 februarie (ora 20:00), inregistrarile la fata locului nefiind posibile. Taxa de participare este 40 de lei, daca se achita inaintea zilei de concurs, sau 50 de lei, daca se achita pe 1 martie, intre orele 9:00 si 10:00.

Forest Run – Snagov este organizat de catre SC Ime Romania, cu sprijinul Complexului Sportiv National „Nicolae Navasart”. (foto: newsnetz.ch)