Cros, Bucuresti: Forest Run, Parcul Mogosoaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Prima etapa a seriei de 6 competitii de alergare, Forest Run Grand Prix, isi cheama participantii la start sambata, 21 decembrie 2013.

Competitia se desfasoara pe un traseu de 3,5 km, parcurs de 3 ori, pe aleile parcului de la Mogosoaia, iar startul va fi dat la ora 10:30, din apropierea statiei RATB „Parcul Brancovenesc”. Clasamentele vor fi intocmite pe categoriile de varsta 18-29 ani si +30 de ani, la feminin, respectiv 18-39 ani si +40 de ani, la masculin, fiecare concurent acumuland un anumit numar de puncte ce vor conta in clasamentul final al Forest Run Grand Prix.

Concursul de alergare din Parcul Mogosoaia este organizat de catre SC IME Romania SRL in parteneriat cu Asociatia Manieres, cu sprijinul Primariei Comunei Mogosoaia.

Inscrierile se fac pe www.forestrun.ro, pana la data de 20 decembrie (ora 18:00), iar valoarea taxei de participare este 40 de lei, daca se achita prin transfer bancar, respectiv 50 de lei, daca se achita la fata locului. In ziua concursului nu se fac inscrieri. (foto: alloveralbany.com)