Cros, Bucuresti: The Color Run 2014, Parcul Tineretului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 26 aprilie 2014, toti iubitorii de alergare cu varste peste 6 ani sunt invitati sa participe la crosul The Color Run Romania, o sarbatoare in culori a sanatatii, bucuriei si originalitatii, asa cum o prezinta organizatorii, KickOff Events.

Cursa necompetitiva Color Run, cunoscuta si sub numele de „Happiest 5k on the Planet”, se desfasoara in Parcul Tineretului din Bucuresti, pe un traseu de 5 km, concurentii, imbracati in haine albe, fiind asteptati de valuri de pudra colorata dupa fiecare kilometru parcurs.

Intalnirea participantilor va avea loc la ora 16:00, iar primul start va fi dat la ora 18:00, la intrarea in parc dinspre Liceul Sincai. Evenimentul va continua, de la ora 19:00, cu The Color Run Festival, un line-up de DJ si interactiuni cu cei mai tari instructori de dans si fitness.

Inscrierile se fac pe www.thecolorrun.ro, pana la data de 12 aprilie (ora 23:59), pentru o taxa de participare de 95 de lei, achitata pana pe 28 februarie, 115 lei intre 1 si 31 martie, sau 150 de lei in perioada 1-12 aprilie.

Evenimentul sustine proiectul Grow, organizat de Scoala de Valori si AIESEC Romania, prin care adolescentii sunt incurajati sa se descopere si sa invete experimentand.

The Color Run a fost lansat in anul 2012, iar in 2013 a numarat mai mult de 100 de editii si peste un milion de alergatori, in toata lumea. In Romania, pe 26 aprilie 2014, in Parcul Tineretului din Bucuresti va avea loc prima cursa The Color Run, alte 3 evenimente din aceeasi categorie urmand sa se desfasoare in tara pe parcursul acestui an. (foto: styleweekly.com)