Cros si duatlon, Bucuresti: Trikids Challenge 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Smart Atletic lanseaza o noua provocare pentru copii, dar si pentru parintii acestora, invitandu-i sa participe la crosul, duatlonul, sau la cursa de alergare pentru familii, Trikids Challenge.

Evenimentul are loc duminica, 13 octombrie 2013, pe Stadionul National de Rugby „Arcul de Triumf“ din Bucuresti, oferind micilor concurenti posibilitatea de a fi recompensati cu premii, dar si de a ajuta, prin plata taxei de participare, doua organizatii caritabile: Chance for Life si Hospice Casa Sperantei.

 

Crosul Copiilor

Concursul este adresat copiilor cu varste intre 4 si 14 ani care, incepand cu ora 11:45, vor lua startul diferentiat, pe categoriile 4-5 ani (330 m), 6-8 ani (660 m), 9-11 ani (1 km) si 12-14 ani (1 km).

La finele curselor, vor fi premiate primele 3 locuri ale fiecarei categorii de varsta, iar fiecare participant va primi medalia de finisher si va intra in cursa pentru castigarea unei super biciclete Felt.

Inscrierile se fac gratuit, in limita a 200 de locuri, pe www.trichallenge.ro sau la fata locului, intre orele 9:30 si 11:00.

 

Duatlonul Trikids

In alergare sau pe bicicleta, copiii se vor intrece, incepand cu ora 13:30, pe categoriile 4-5 ani (330 m alergare, 500 m bicicleta, 330 m alergare), 6-8 ani (330 m alergare, 1 km bicicleta, 330 m alergare), 9-11 ani (660 m alergare, 1.5 km bicicleta, 660 m alergare) si 12-14 ani (1 km alergare, 3 km bicicleta, 1 km alergare).

La linia de finish, toti concurentii sunt asteptati cu medalii si vor intra in cursa pentru castigarea unei super biciclete Felt.

Inscrierile se fac in limita a 200 de locuri, pe www.trichallenge.ro, achitand o taxa de participare de 30 de lei. Suma stransa prin plata acestei taxe va fi donata integral Fundatiei Chance for Life.

 

Family Fun Run

Cursa de tip stafeta, destinata familiilor, va lua startul la ora 16:30, fiecare membru al echipei urmand sa alerge cate o tura de teren. Echipele vor parcurge distante cuprinse intre 660 m si 1,3 km, in functie de tipul stafetei: stafeta 1+1 (un parinte + un copil), stafeta 2+1 (ambii parinti + un copil) si stafeta 2+2 (ambii parinti + 2 copii).

Inscrierile se fac pe www.trichallenge.ro, in limita a 65 de locuri, pentru o taxa de participare de 10 lei/ persoana. Jumatate din suma stransa prin achitarea acestei taxe va fi donata Fundatiei Hospice Casa Sperantei, pentru construirea, amenajarea si functionarea Spitalului Hospice.

 

„TriKids Bucuresti este singurul eveniment multisportiv din Romania dedicat in exclusivitate copiilor. Obiectivul principal este acela de a promova sportul de masa in randul acestora, prin activitati special dedicate lor. Miscarea, joaca si voia buna sunt cele trei ingrediente care vor da savoare concursului. Indiferent de varsta si pregatire sportiva, copiii se vor putea intrece in cadrul unei competitii prietenoase unde entuziasmul va fi la cote maxime, pentru ca TriKids este mai mult decat un eveniment-concurs, este o stare de spririt.”, ne transmit organizatorii.

Partenerul principal al evenimentului este Primaria Sectorului 1 Bucuresti.