Crosul caritabil „Orice pentru tata”, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Agentia de Monitorizare a Presei, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3, organizeaza luni, 24 iunie 2013, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, competitia caritabila de alergare „Orice pentru tata”.

Evenimentul are scopul de a oferi domnului Gheorghe Sarau, bolnav de leucemie, posibilitatea continuarii tratamentului necesar pentru pregatirea transplantului de maduva, acest lucru fiind realizat prin donarea sumei stranse din taxa de participare.

Concursul cuprinde 2 curse: crosul popular de 3,1 km si crosul pe distanta de 9,3 km, ce vor lua startul simultan, la ora 9:00. Se va alerga pe aleea principala a parcului, in jurul Lacului Titan, iar premierea se va face pe categoriile open, masculin si feminin.

La intreceri pot lua parte alergatori cu varste peste 18 ani, care se pot inscrie pe www.oricepentrutata.wordpress.com, pana la data de 21 iunie, sau la fata locului, intre orele 7:00 si 8:30, odata cu preluarea kit-urilor de concurs.

Taxa de participare este 25 de lei pentru proba scurta si 30 de lei pentru cea lunga. Mai multe informatii gasiti pe site-ul amintit si pe pagina de Facebook «Crosul "Orice pentru tata"». (foto: running.about.com )