Crosul Companiilor Iasi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 07.05.2016
  • 17.05.2016
  • Iasi

Crosul Companiilor este un eveniment sportiv organizat la Iasi, in ziua de sambata 7 mai, de la ora 10, de catre Asociatia Club Sportiv Runners Club. Pe un traseu lung de aproximativ 5 kilometri, competitorii (pentru cei sub 18 ani e nevoie de acordul parintilor) se vor intrece in probe individuale (masculin, feminin) si pe echipe (masculine, feminine, mixte). O echipa va fi formata din trei alergatori.

Traseul presupune parcurgerea de trei ori a circuitului Scoala Primara Gheorghe Asachi (Iasi, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 64) - Soseaua Arcu, circuit de 1,7 kilometri.

Crosul Companiilor este un eveniment sportiv la care sunt asteptati sa ia parte cat mai multi angajati ai societatilor comerciale din Iasi, indiferent de forma lor de organizare. Fiind o competitie de sportivi amatori, pe lista de start nu vor fi acceptati sportivi profesionisti (remunerati), care sunt legitimati la un club sportiv sau asociatie sportiva.

Informatii suplimentare sunt pe site-ul oficial Crosul Companiilor, dar si pe pagina de Facebook a evenimentului Crosul Companiilor Iasi, special deschisa. Crosul Companiilor se mai organizeaza la Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca si Targu Mures.