Crosul Mos Craciun 2012, Craiova

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Locuitorii municipiului Craiova, de toate varstele, sunt invitati sa participe duminica, 16 decembrie 2012, la cea de-a 3-a editie a Crosului Mos Craciun – Cel mai rapid Ren, organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, in colaborare cu Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti.

Competitia se desfasoara pe aleile Parcului Tineretului din localitate, pe o distanta de 1 kilometru, la final fiind premiate primele 3 locuri, la feminin si masculin, cu medalii si tricouri inscriptionate. Pe langa acestea, organizatorii ofera un premiu special celei mai numeroase familii (copii, parinti, bunici) si organizeaza o tombola la care se pot castiga 6 tricouri, o geaca sau o pereche de adidasi (pentru baieti), un trening sau o pereche de adidasi (pentru fete), precum si 10 premii constand in plase cu dulciuri si sucuri.

Inscrierile se fac la fata locului, intre orele 11:30 si 12:00. Startul competitiei se va da dupa incheierea perioadei destinata incalzirii concurentilor, programata in intervalul orar 12:00-12:45. La inscriere organizatorii asigura costume si caciuli de Mos Craciun. (foto: grouponcdn.com)