Crosul si Semimaratonul Arad 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 iunie 2013, incepand cu ora 9:00, iau startul intrecerile Crosului si Semimaratonului Judetului Arad, in apropierea Primariei din municipiu.

Concursul, desfasurat pe strazile orasului, cuprinde o cursa de semimaraton (21,097 km), doua curse populare desfasurate pe trasee de 6 km, respectiv 1 km, urmate, la final, de cursa voluntarilor.

Cursa de semimaraton se adreseaza concurentilor cu varste peste 18 ani, care se pot inscrie in limita a 300 de locuri pe www.cros-semimaraton.ro, pana la data de 9 iunie (ora 15:00), pentru o taxa de participare in valoare de 45 de lei.

Inscrierile la cursa populara de 6 km, unde varsta minima este 14 ani, precum si la cea de 1 km (fara limita de varsta) se fac pe acelasi site, pana la data de 11 iunie (ora 15:00), fara taxa de participare.

Evenimentul este organizat de catre Consiliul Judetean Arad, Primaria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judetean Arad si Clubul Sportiv Experienta Multisport.

Cu acest prilej, doritorii vor putea participa si la un tur al orasului, oferit de catre organizatori in data de 14 iunie, intalnirea participantilor urmand sa aiba loc la ora 16:00, pe platoul din fata Primariei din Arad.