Crosul Societatii Civile 2013, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 1 septembrie 2013, iubitorii de miscare sunt asteptati sa alerge la Crosul Societatii Civile, antrenament de pregatire pentru editia din acest an a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (5-6 octombrie).

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Bucharest Running Club, care le da intalnire participantilor la intrarea Pescarus in Parcul Herastrau, la Roaba de Cultura.

Incepand cu ora 9:00 va avea loc incalzirea concurentilor, iar dupa o jumatate de ora adultii si tinerii cu varste peste 13 ani vor lua startul in cursa rezervata lor, pe distanta de 7 km. La doar 5 minute diferenta vor lua startul la cros si copiii pana la 12 ani, care vor alerga pe un traseu de 0,7 km.

Vor fi premiate primele 3 locuri ale fiecarei curse, la masculin si feminin, si vor fi acordate si alte 3 premii surpriza.

Inscrierile se fac pe www.bucharest-marathon.com/crosul-societatii-civile-1-septembrie-2013, sau la fata locului, intre orele 8:00 si 9:00. Participarea este gratuita, dar doritorii vor putea face donatii pentru ONG-urile partenere evenimentului: Hospice Casa Sperantei, Viitor Plus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Light into Europe, United Way sau Little People.