Crosul Undercloud. Adica sport, timp liber si cultura

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Concurs de alergare urbana cu o carte in mana, pentru infiintarea unei biblioteci in Bucuresti. Cam asa s-ar descrie, in cateva cuvinte, Crosul Undercloud, care debuteaza sambata, 22 august, de la ora 10. Acesta este un proiect inedit, in care sportul si cultura, sub tutela timpului liber, si-au dat mana si care a fost pus la cale de regizoarea si scriitoarea Chris Simion (foto stanga), alaturi de multipla campioana la canotaj, Valeria Racila Van Groningen (foto dreapta).

Traseul crosului incepe la Arcul de Triumf si se sfarseste la Muzeul Taranului Roman. Startul il da Andreea Raducan, cunoscuta campioana a Romaniei la gimnastica. Dupa linia de sosire, alergatorii doneaza cartea cu care au alergat in mana Bibliotecii Undercloud. Aceasta va functiona in Clubul Taranului (intrarea gratuita, program deschis pe toata perioada anului).

Organizatorii crosului: Festivalul de Teatru Independent Undercloud si Asociatia Bucharest Running Club. Crosul face parte din Festivalul de Teatru Independent Undercloud 2015 (editia a 8-a), programat intre 22-31 august, la Muzeul Taranului Roman. (foto: Chris Simion/ Fb)