Crosul Universitatii Transilvania 2014, Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Marti, 6 mai 2014, studentii si angajatii Universitatii Transilvania din Brasov, care nu fac sport de performanta, sunt chemati la alergare.

Crosul Universitatii Transilvania ia startul la ora 12:00, de la Complexul Memorandului, participantii avand de parcurs 2,5 km, alergand pe Strada Lunga, spre Piata Bartolomeu, de unde se vor intoarce tot pe Strada Lunga, pana la linia de finish care se va afla la Rectorat.

Primii 6 alergatori clasati, la feminin si masculin, vor fi premiati cu cate un ceas Timex, iar primii 200 de studenti inscrisi vor primi cate un tricou personalizat.

Evenimentul se afla la a doua desfasurare, anul acesta fiind organizat de catre Universitatea Transilvania (Porectoratul cu studentii – ProSME si Facultatea de Educatie fizica si Sporturi montane), Primaria Brasov, Clubul Sportiv Universitatea (CSU) si Agentia FunSports.

Inscrierile se fac la adresa cros@unitbv.ro (specificand numele si prenumele, facultatea, programul de studii, anul, grupa si adresa de e-mail) sau la secretariatele facultatilor, pana la data de 2 mai.

Validarea inscrierilor are loc in ziua competitiei, la Complexul Memorandului, incepand cu ora 10:00.