Culturism, Cluj Napoca: Campionatul National 2014, seniori si senioare

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Culturism si Fitness si Clubul Sportiv Universitatea Cluj Napoca organizeaza, in perioada 27-28 septembrie 2014, finalele Campionatului National pentru seniori si senioare, la probele de culturism, bikini fitness, women physique si perechi.

Evenimentul programeaza sambata cantarul, inscrierea oficiala si sedinta tehnica, la Stadionul Cluj Arena, iar duminica este ziua rezervata intrecerilor, care vor debuta la ora 10:00 cu parada sportivilor. Gazda competitiei este Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca (Piata Lucian Blaga 1-3).

La proba de culturism masculin se va concura pe categorii de greutate cuprinse intre 65 si peste 100 de kilograme, la proba women physique pe categoriile 163 cm si +163 cm, in functie de inaltimea concurentelor, iar la bikini fitness se va concura pe categorii de inaltime incepand cu 160 cm si pana la peste 172 cm. Proba de perechi se desfasoara in sistem open.

Inscrierea participantilor se poate face pe www.frfc.ro, pana la data de 15 septembrie. Concurentii care nu au participat la etapele de zona sau nu au obtinut medalii la campionatele nationale sau internationale din anul 2013, vor achita o taxa suplimentara de 250 lei. (foto: youtube.com)