Culturism, Reghin: Cupa Sebastiano 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Sebastiano si Primaria Municipiului Reghin organizeaza sambata, 28 septembrie 2013, a 7-a editie a Cupei Sebastiano la culturism.

Evenimentul, patronat de catre Federatia Romana de Culturism si Fitness, este gazduit de Casa de Cultura „Eugen Nicoara” din Reghin, fiind adresat deopotriva sportivilor legitimati si celor nelegitimati.

Pe scena vor putea fi admirati concurentii inscrisi in concursul masculin de culturism, care vor fi punctati la programul liber, dar si la cel de pozitii obligatorii. Participarea se va face pe categoriile de greutate 70 kg, 80 kg, 90 kg si +90 kg, dar si in concursul Open, in care vor putea fi urmariti castigatorii acestor categorii.

Spectaculoasa se anunta si competitia fetelor, care la aceasta editie a Cupei Sebastiano vor evolua in sistem open, participand la intrecerile de culturism feminin si bikini fitness.

Primii 3 clasati ai fiecarei categorii vor fi rasplatiti cu premii in bani, in valoare de 800, 500, respectiv 400 de lei, concurentii de pe locurile 4-6 vor primi cate 200 de lei, iar marele premiu de 1000 de lei ii va reveni invingatorului din concursul open masculin.

Inscrierile la cea de-a 7-a editie a Cupei Sebastiano se fac pe site-ul www.frcf.ro, pana la data de 20 septembrie.