Culturism si fitness, Bucuresti: Tiger Classic 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Palatul National al Copiilor din Bucuresti gazduieste sambata, 24 august 2013, o noua editie a competitiei de culturism si fitness Tiger Classic, eveniment organizat de catre Asociatia Sportiva Tiger Sports si prezentat de Advanced Nutrition.

Incepand cu ora 13:00, intrecerile se vor desfasura in cadrul categoriilor bodybuilding masculin (cat. 85 kg, +85 kg si open), bodybuilding classic (open), bikini (open) si fitness feminin (open), primii 4 clasati ai fiecarui concurs urmand sa fie rasplatiti cu medalii, diplome, suplimente nutritive si premii in bani.

De asemenea, sportivul cu cel mai bun program liber din concursul de bodybuilding masculin va primi Cupa „Viorel Ristea”, iar invingatorului din finala open, in care vor evolua campionii categoriilor 85 kg si +85 kg, ii va fi acordat Trofeul Tiger Classic.

Concurentii se vor putea inscrie in ziua evenimentului, intre orele 9:30 si 11:30, in baza unui document de identitate, a unei adeverinte medicale si a unei declaratii pe proprie raspundere, platind o taxa de participare de 20 de lei.

Pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este 20 de lei. Acestea vor putea fi procurate de la magazinul Redis Nutritie (Str. Serban Voda 159), de la sala de fitness Exclusive Fitness (vis a vis de Bucuresti Mall), de la magazinul Advanced Nutricion (Soseaua Virtutii 148), sau in ziua competitiei, din holul Teatrului Tineretului (Palatul National al Copiilor). Mai multe detalii gasiti pe www.topculturism.ro sau pe pagina de Facebook „Tiger Classic”.