Culturism si fitness, Bucuresti: Tiger Classic Weekend 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dupa 3 competitii organizate, in premiera, la Oradea, Sibiu si Mamaia, circuitul Tiger Classic continua cu un weekend intreg (20-21 septembrie 2014) dedicat iubitorilor de culturism si fitness, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Evenimentul, organizat de Asociatia Sportiva Tiger Sports, programeaza sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 13:00, concursuri internationale in cadrul probelor bodybuilding masculin juniori (open), bikini fitness (163 cm, 169 cm, + 169 cm, open), bodybuilding classic (175 cm, + 175 cm, open) si bodybuilding masculin (75 kg, 85 kg, 95 kg, +95 kg, open), precedate de o sesiune de inscrieri, in intervalul orar 9:30-11:00.

Cei mai buni sportivi vor primi cupe, medalii si diplome, precum si premii in bani, articole sportive, suplimente nutritive sau cursuri de instructor fitness - culturism. Trofeul Tiger Classic va fi oferit castigatorului concursului bodybuilding masculin open, la care au drept de participare primii clasati ai acestei probe, la fiecare categorie de greutate.

Tot in aceasta zi, doritorii vor putea participa la concursuri de tractiuni, flotari la paralele, genuflexiuni, impins cu haltera din picioare sau concursuri pe aparate Water Rover, iar duminica vor putea concura in cadrul unui concurs de bench press cu haltera cu greutate egala cu cea corporala.

Pe langa acestea, duminica, 21 septembrie, au loc intreceri sportive in cadrul Circuitului ABC Fitness, demonstratii de arte martiale si un concurs de skanberg.

ABC Fitness Circuit

Concursurile ABC Fitness Circuit sunt organizate de ABC Fitness School, incepand cu ora 10:30, iar inscrierile se fac intre orele 9:00 si 10:00, pentru o taxa de 20 de lei.

Acestea constau in 6 probe, toate executate contracronometru, cu cate 30 de repetari: flotari coreene, flotari, tractiuni la bara fixa, genuflexiuni cu bara dreapta 50 kg, impins pentru umeri din stand si smuls cu ridicare alternativa de gantera 15 kg.

Premiile pentru primele 3 locuri la fiecare proba sunt 300, 200, respectiv 100 de euro.

Bilete Tiger Classic Weekend

Biletele pentru sambata, 20 septembrie, pot fi cumparate la pretul de 20 de lei, de la Magazinul Redis din Bucuresti (Calea Serban Voda, nr. 159) sau de la sala Exclusive Fitness (Str. Brinduselor nr. 2-4, sector 3, vis-a-vis de Bucuresti Mall).

De asemenea, se vor pune in vanzare bilete si in 20.09.2014, la Palatul National al Copiilor, la preturile de 20 si 30 lei.

Biletele pentru duminica, 21 septembrie, se vor pune in vanzare doar la Palatul Copiilor, pretul fiind de 10 lei/ bilet.

In ambele zile, intrarea in zona expozitionala este libera. Mai multe detalii despre intregul eveniment gasiti pe https://www.facebook.com/tiger.classic.7.