Culturism si fitness, Sancraiu de Mures: Cupa Romaniei 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Scena Casei de Cultura din localitatea Sancraiu de Mures este locul unde pot fi admirati sportivii cu cei mai lucrati muschi din tara, veniti sa participe la intrecerile editiei 2014 a Cupei Romaniei la culturism si fitness.

Federatia Romana de Culturism si Fitness, Titanic Body Building si CSU Targu Mures organizeaza acest eveniment sambata, 11 octombrie, incepand cu ora 13:00, cand va avea loc si parada sportivilor, programand cantarul si inscrierile oficiale de la ora 9:00.

Competitia este adresata sportivilor legitimati, cu viza de sportiv pe anul 2014 si adeverinta medicala la zi, care vor concura in categoriile culturism seniori (70, 80, 90, +90 kg), physique senioare (open), physique seniori (open), culturism juniori (open), fitness seniori (open), fitness senioare (open), bikini fitness senioare (166 cm, +166 cm), body fitness senioare (open) si bodybuilding clasic seniori (175, +175).

Inscrierea participantilor se face pe formularul existent pe www.frcf.ro, pana la data de 5 octombrie (ora 22:00).

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Sancraiu de Mures si Consiliul Judetean Mures, iar intrarea spectatorilor este libera.