Cupa Aprily Lajos 2012 - concurs international de sah, la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv al Colegiului National Aprily Lajos din Brasov, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Sah si DJTS Brasov organizeaza, intre 7 si 14 ianuarie 2012, concursul international de sah Cupa Aprily Lajos. Competitia se va derula pe parcursul a doua turnee: turneul A, fara limita de varsta, respectiv turneul B, destinat juniorilor pana la 14 ani, ambele oferind posibilitatea de obtinere a coeficentului ELO si raportate la FIDE.

Pe durata celor opt zile vor fi jucate 9 runde, in sistem elvetian, in deschiderea evenimentului fiind programat un simultan sustinut de catre marele maestru international Ciprian Nanu.

Intrecerile se vor desfasura in incinta Colegiul National Aprily Lajos (Str. Dupa Ziduri nr.3), in cadrul manifestarilor organizate cu ocazia implinirii a 175 de ani de la infiintarea acestuia, cei mai buni sahisti urmand a fi recompensati cu premii in valoare totala de 3.300 de lei, in cazul turneului A, respectiv 1.050 de lei, in cazul turneului B.

Inscrierile vor avea loc pana la data de 4 ianuarie 2012, pe adresa Colegiul National Aprily Lajos Brasov, Str. Dupa Ziduri nr.3 cod.500026, la tel/fax: 0268.415.355, sau prin e-mail, la colegiulaprily@adslexpress.ro sau  gotsman_misi@yahoo.com.

Taxa de participare pentru turneul A este de 60 de lei pentru juniori, respectiv 90 de lei pentru seniori, inscrierea in turneul B facandu-se in urma achitarii unei taxe de 50 de lei. Mai multe detalii gasiti pe www.ajsahbv.ro.