Cupa Bucovinei 2012 la dans sportiv, in Suceava

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Boom Dance si Federatia Romana de Dans Sportiv organizeaza, in zilele de 18 si 19 februarie 2012, concursul de dans sportiv Cupa Bucovinei, eveniment gazduit de catre Sala Polivalenta a Liceului cu Program Sportiv din Suceava (B-dul George Enescu nr. 26A).

In prima zi a competitiei, incepand cu ora 9:00, vor putea fi admirate, evoluand in cadrul sectiunilor standard si latino, perechile inscrise in intrecerea claselor H,E,D si a categoriilor open basic si open, finalele acestor doua categorii din urma, pentru dansatorii peste 16 ani, urmand a fi acompaniate live, in premiera pentru Romania, de catre orchestra Montuno Band din Iasi.

Cea de-a doua zi va debuta la ora 10:30, cu evolutia tinerelor sportive inscrise in categoria solo fete, urmata de concursul precompetitional si de cel neoficial.

Inscrierile se fac pana la data de 16 februarie (ora 24:00), pe www.dancesport.ro, taxa de participare fiind de 40 de lei, pentru solo fete, 50 de lei pentru precompetitional, 60 de lei pentru neoficial, 80 de lei pentru precompetitional + neoficial, 80 de lei pentru o competitie oficiala, respectiv 100 de lei pentru mai multe competitii oficiale.

Pretul unui bilet pentru spectatori este de 10 lei/ zi de persoana.

 

Nota: Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, concursul Cupa Bucovinei se va amana pentru perioada 24-25 martie 2012, desfasurandu-se in paralel cu "Cupa Ramnicu Sarat".