Cupa Drumarilor 2012 la schi alpin, in Predeal

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 10-11 februarie 2012, pe partia Clabucet din Predeal va avea loc cea de-a 59-a editie a competitiei de schi alpin Cupa Drumarilor, etapa in Campionatul Municipal Bucuresti, organizata de catre Clubul Sportiv Proiectantul. Concursul se adreseaza deopotriva asociatiilor sportive din Capitala si schiorilor individuali amatori, care se vor intrece vineri, incepand cu ora 13:00, in cadrul unei probe de slalom desfasurata in doua manse, iar sambata, de la ora 9:30, in cele doua manse ale probei de slalom urias. Categoriile de participare in competitia masculina sunt: -30, +30, +40, +50 si +60 de ani, iar in cea feminina -25, +25, +35, +45 si +55 de ani, clasamentul urmand a fi stabilit atat individual, cat si pe echipe. Trofeul transmisibil Cupa Drumarilor va fi decernat echipei cu cele mai bune rezultate.

Fiecare sportiv inscris in competitie va plati o taxa de participare de 50 de lei, pana la data de 7 februarie, respectiv de 70 de lei, dupa aceasta data.

Dupa incheierea concursului pentru adulti, sambata, in jurul orei 12:00, va fi dat startul celei de-a doua etape a Campionatului Municipal de Copii. Mai multe detalii veti gasi pe www.schibucuresti.ro.