Cupa Elite Tenis in Pantelimon, judetul Ilfov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta


Asociatia Club Sportiv Elite Tenis organizeaza Cupa Elite Tenis, in orasul Pantelimon, judetul Ilfov, in perioada 11-14 februarie. La acest turneu de tenis de camp vor participa juniori si junioare la categoria de varsta 16 ani, precum si senioare si seniori. Sunt programate numai partide de simplu, tabloul principal al fiecarei categorii de varsta avand cate 24 de pozitii.

Termenul limita de confirmare a participarii la competitia de tenis de langa Bucuresti expira in ziua de vineri, 10 februarie, intre orele 12:00-14:00. Primele jocuri sunt programate sambata, 11 februarie.

Stefan Cristian (arbitru principal) si Vlad Mosteanu (director de turneu) sunt persoanele care se ocupa de bunul mers al concursului de tenis gazduit de cele 4 terenuri cu suprafata de zgura (in sala), ce se gasesc amplasate in orasul Pantelimon, pe Bulevardul Biruintei, la numerele 19-21. 

Federatie Romana de Tenis (FRT), prin calendarul competitional actualizat, informeaza ca evenimentul sportiv Cupa Elite Tenis este un turneu de categoria 1 la seniori, respectiv de categoria a 2-a la juniori 16 ani. (credit foto: Elite Tenis Club)