Cupa Familiei la inot, in Bazinul Bega din Timisoara

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Copii, parinti si bunici au ocazia sa inoate, impreuna, la Cupa Familiei la inot. Cea de-a patra editie a acestui eveniment sportiv pentru toate generatiile are loc duminica, 15 mai, de la ora 10, in bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara.

Concursul este organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii, prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

Spre deosebire de competitiile traditionale de inot, probele se desfasoara numai pe echipe, programul incluzand, printre altele, probele de stafeta 2 generatii (copil-parinte, 2 x 25 m), stafeta o generatie (sot-sotie, 2 x 25 m), stafeta cu obstacole (inot pe latimea bazinului, 2 x 15 m) etc. Participantii pot utiliza orice procedeu de inot.

Toate echipele prezente la Cupa Familiei vor primi un certificat de participare, iar primelor trei echipe la fiecare proba le vor fi inmanate diplome. Familia care va obtine cele mai multe puncte din participari la probe va primi  Cupa  Familiei.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Universitatea de Vest din Timisoara, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis si Asociatia Sportul pentru Toti - filiala Timis.