Cupa „Gheorghe Demeca” 2012 – concurs de inot in Baia Mare

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bazinul Olimpic „Gheorghe Demeca” din Baia Mare va gazdui, in zilele de 25 si 26 februarie 2012, editia cu numarul 7 a concursului de inot Cupa „Gheorghe Demeca”, organizat de catre Fundatia „Gheorghe Demeca”, CSM Baia Mare si DJST Maramures.

Competitia se adreseaza categoriilor de varsta 2005, copii, juniori I, juniori II si seniori si se va derula pe parcursul a trei reuniuni, primele doua programate sambata, de la orele 10:00, respectiv 16:30, iar cea de-a treia duminica, de la ora 10:00.

In functie de varsta, participantii se vor intrece in cadrul probelor de 50 m (liber, bras, spate, fluture), 100 m (liber, spate, fluture, bras), 200 m (bras, spate, liber, mixt) si a stafetelor 4x50 m liber. Cei mai buni sportivi vor fi premiati cu medalii, diplome, cupe sau echipament sportiv, iar cea mai buna echipa din concurs va primi Cupa „Gheorghe Demeca”.

Inscrierile se fac pana la data de 18 februarie, taxa de participare fiind de 8 lei/ sportiv/ proba. Mai multe detalii gasiti pe www.swimming.ro.