Cupa Liceelor Coca Cola 2012 la fotbal - inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Echipele care doresc sa participe la turneul de fotbal in sala Cupa Coca Cola 2012, adresat liceelor din Bucuresti si din alte 21 de orase ale tarii, vor mai avea inca posibilitatea sa o faca, dupa ce organizatorii au decis prelungirea termenului de inscriere pana pe 22 februarie.

Competitia este organizata de catre Coca-Cola si Gazeta Sporturilor, cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si va aduna la start, la masculin, echipe din Bucuresti, Alba Iulia, Valcea, Botosani, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Buzau si Satu Mare, in timp ce intrecerea feminina este rezervata doar liceelor din Capitala.

Primele meciuri vor avea loc in cadrul fazei pe orase, in perioada 23 martie-1 aprilie pentru Bucuresti, respectiv 27 februarie-31 martie, pentru celelalte orase, urmate de cele din faza pe regiuni (20-29 aprilie) si cele din faza finala (18-20 mai).

Echipele castigatoare ale celor doua turnee (masculin si feminin) vor fi rasplatite cu premii constand in participarea la unul din meciurile din sferturi ale Campionatului de Fotbal Euro 2012.

Inscrierile se fac on line, in baza formularului si urmand instructiunile postate pe www.cupaliceelor.gsp.ro. (foto: timpul.md)