Cupa Muntele Mic 2012 la schi si Carnavalul Zapezii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La finele acestei saptamani, iubitorii schiului care vor fi prezenti in statiunea Muntele Mic (judetul Caras Severin) vor avea posibilitatea sa isi testeze experienta si abilitatile, in ceea ce priveste acest sport, participand la cea de-a patra editie a Cupei Muntele Mic, organizata de catre Clubul Montan Caransebes si Primaria acestui municipiu. Competitia va incepe in data de 11 februarie cu proba de slalom urias, care va lua startul la ora 11:00, si va continua pe 12 februarie cu cea de slalom special, programata sa inceapa la ora 10:00, aceasta din urma fiind si etapa in cadrul concursului „Cupa de Vest la schi”, organizata impreuna cu Asociatia Prietenii Muntilor.

Inscrierile se pot face la tel. 0744.559.868 (Coco Galescu) sau 0727.804.899 (Razvan Ioanitescu) sau la adresele cgalescu@yahoo.com sau pensiunea.ioana@yahoo.com, specificand numele si varsta.

De asemenea, in cursul zilei de sambata, amatorii de distractie vor avea posibilitatea sa ia parte la Carnavalul Zapezii, ce va avea loc la baza partiei Nordica incepand cu ora 17:00, sa faca un pelerinaj cu torte la Crucea Eroilor sau sa participe la o petrecere in aer liber, dupa festivitatea de premiere de la ora 20:00.