Cupa Tabere cu Suflet 2015 la schi si snowboard, finala la Sinaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pitici, copii, spiridusi, uriasi, tineri sau adulti se intrec in etapele Cupei Tabere cu Suflet la schi si snowboarding, organizate de catre Asociatia Tabere cu Suflet la Predeal, Sinaia si chiar la Bucuresti.

17 etape, intre care una indoor

Noul sezon al Cupei Tabere cu Suflet a inceput pe 29 noiembrie 2014 si cuprinde un numar record de 16 etape si o finala, intre care, in premiera, si o etapa indoor pe 1 martie 2015, ce va avea loc in Capitala, pe pista de la Santa Klaus Kingdom.

Finala de la Sinaia, etapa de campionat municipal

O alta noutate a competitiei din acest an este includerea finalei, programata in weekendul 7-8 martie, ca etapa in Campionatul Municipal de Schi Bucuresti.

Finala Cupei Tabere cu Suflet se desfasoara pe Partia Valea Dorului din Sinaia, incepand cu ora 11:00, avand rezervata o zi pentru proba de slalom, iar cealalta pentru proba de slalom urias. Se va concura pe categorii de varsta incepand de la sub 7 ani si pana la peste 70 de ani.

Inscrieri

Inscrierile la etapele competitiei sunt gratuite, insa pentru finala va fi achitata o taxa de participare impusa de colaborarea cu Asociatia Municipala de Schi Bucuresti. Aceasta taxa este cuprinsa intre 30 si 70 de lei, in functie de varsta si data la care se face plata (inainte sau dupa 5 martie). Copiii cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de inscriere fara taxa, urmand ca toti copiii inscrisi cu taxa sa primeasca vouchere in valoare de 30 de lei. Formularul de inscriere si mai multe detalii se afla pe www.cupa.taberecusuflet.ro.

Etape ramase

In acest moment, Cupa Tabere cu Suflet se afla inaintea etapei cu numarul 10, avand programate, in afara finalei din 7-8 martie, concursuri in zilele de 5 februarie (Sinaia), 7 februarie (Sinaia), 12 februarie (Predeal), 21 februarie (Sinaia), 28 februarie (Sinaia), 1 martie (etapa indoor Bucuresti) si 17 aprilie (Sinaia). (foto: Tabere cu Suflet)