Cupa Vladeasa 2012 la schi alpinism

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj, in parteneriat cu Consiliul Local Margau si Parcul Natural Apuseni organizeaza, in zilele de 11 si 12 februarie 2012, prima editie a concursului de schi-alpinism Cupa Vladeasa, competitie ce combina tehnica schiului de tura cu cea a alpinismului, in arealul masivului cu acelasi nume din Muntii Apuseni, aflat in perimetrul judetului Cluj.

Prima zi a competitiei este rezervata probei individuale, care la masculin se va desfasura pe categoriile de varsta pana in 23 de ani, 23-35 de ani, 35-45 de ani si peste 45 de ani, iar la feminin pe categoriile de varsta pana in 18 ani si peste 18 ani. In cea de-a doua zi vor avea loc intrecerile pe echipe, in sistem open atat la feminin, cat si la masculin.

Taxa de participare pentru proba individuala este de 20 de lei, iar pentru cea pe echipe este de 40 de lei/ echipa. Inscrierile se fac pana la data de 8 februarie, la adresa cupavladeasa@yahoo.com, in baza fiselor ce pot fi descarcate de pe www.cupavladeasa.wordpress.com, unde veti gasi mai multe detalii.