Cupa Zizin pentru elicoptere si quadcoptere radiocomandate

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Zizin (editia a 4-a) este un concurs de elicoptere si quadcoptere radiocomandate ce se va desfasura in zilele de 16-17 iulie, langa Brasov, la Aerodromul Sanpetru. Atat sambata, 16 iulie, cat si duminica, 17 iulie programul zilei se deschide la ora 8. Organizatorul evenimentului: Aeroclubul Brasov Iosif Silimon. La manifestare sunt asteptati participanti din toata Romania.

„Vedetele acestei intreceri vor fi elicopterele si dronele radiocomandate, aparate ce ne vor prezenta, atat zboruri de placere, cat si un program aerian amplu, respectand grila de concurs. La mansa, isi vor dovedi maiestria cei mai aprigi pasionati in domeniu.

Pe langa concursul de pilotaj, aparatele de zbor inscrise in competiČ›ie vor fi evaluate si din punct de vedere al design-ului. Cele mai frumoase dintre ele isi vor revendica titlul la aceasta sectiune de concurs. Pe tot parcursul evenimentului, aparatele vor fi expuse publicului”, ne comunica organizatorii.

La Cupa Zizin la elicoptere si drone radiocomandate outdoor se va respecta regulamentul in vigoare al Federatiei Aeronautice Internationale.