Curs instructor fitness, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 9 noiembrie – 1 decembrie 2013, Fitness Scandinavia te invita sa participi la cursul autorizat de instructor fitness gazduit de Club Moving Otopeni.

Creat de catre Giovanna Ventura, una dintre cele mai respectate personalitati fitness din Italia si Europa, acest curs de antrenor personal se desfasoara in fiecare zi de sambata si duminica, oferind participantilor, la absolvire, doua diplome acreditate: una din partea Ministerului Educatiei din Romania si cealalta din partea Asociatiei Europene de Fitness.

Pe durata evenimentului, vor fi asimilate cunostinte de baza din anatomie, fiziologie si biomecanica, precum si informatii pretioase legate de antrenamentul „unu la unu”.

„Platforma noastra principala de exercitiu este Antrenamentul Functional, care este una dintre cele mai interesante miscari din fitness, introdusa in aceasta industrie nu de multi ani. In timpul acestui curs, veti dobandi cunostinte fundamentale legate de apropierea dintre client si antrenor.”, informeaza Fitness Scandinavia, una dintre cele mai renumite scoli de fitness din Romania.

Pretul acestui curs este 2.300 de lei, cu posibilitatea de achitare in 3 rate. Pentru inscrieri si mai multe informatii poti suna la 0735.559.252 (Lorena Gottlieb) sau poti accesa www.fitness-scandinavia.ro.