Cursa cu obstacole, Lacu Rosu: Carpathian Gladiator

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 28 septembrie 2013, pe malul Lacului Rosu (judetul Harghita) si in imprejurimile acestuia, are loc prima cursa extrema cu obstacole din Romania, in organizarea Asociatiei Forfun.

Carpathian Gladiator se adreseaza participantilor cu varste peste 14 ani, care vor incerca sa alerge intr-un timp cat mai scurt un traseu cu lungimea de 5 km, presarat cu obstacole ce le vor pune la incercare abilitatile fizice si mentale.

Concursul se desfasoara individual, dar si in echipe formate din cel putin 4 persoane, iar starturile se vor da incepand cu ora 12:00. Curajosii care vor sa se inscrie in cursa Carpathian Gladiator de la Lacu Rosu o pot face on line, pe www.carpathiangladiator.ro, sau la fata locului.

Pentru participarea individuala se va plati o taxa de 60 de lei pana la 20 septembrie, 70 de lei intre 21 si 27 septembrie, sau 90 de lei la fata locului. Daca participarea se face in echipa, taxa pentru fiecare membru al acesteia este de 50 de lei pana pe 20 septembrie, 60 de lei intre 21 si 26 septembrie, sau 80 de lei la fata locului. Cadrele militare si persoanele care fac parte din echipajele de protectie civila (politisti, pompieri, jandarmi etc.) beneficiaza de redurerea taxei cu 10 lei.