Cursa Trasnitilor 2013, Poiana Brasov – inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Rotary Brasov Citadel a dat startul inscrierilor la a 6-a editie de iarna a Cursei Trasnitilor, eveniment programat sa aiba loc sambata, 23 februarie 2013, in Poiana Brasov.

Competitia se desfasoara, ca de obicei, pe Partia Bradul, punand la incercare nu doar calitatile fizice ale participantilor, ci si imaginatia acestora, intr-un concurs de sanii alegorice confectionate chiar de ei.

Intrecerile sunt deschise deopotriva copiilor si adultilor, persoanelor fizice si companiilor, care pot concura individual sau in echipe formate din doua sau mai multe persoane.

Cei care nu vor sa rateze participarea la distractia din acest an de pe Partia Bradul se pot inscrie la adresa inscriere@cursatrasnitilor.ro, precizand numele echipei, numele fiecarui participant din echipa, data nasterii si datele de contact (telefon si/sau email).

Taxa de participare pana la data de 10 februarie este 15 lei/ persoana pentru persoanele fizie si 1500 de lei/ echipa (maxim 6 persoane) pentru companii, dupa aceasta data persoanele fizice urmand sa plateasca 30 de lei/ persoana, iar companiile 2000 de lei.

In fiecare an, fondurile stranse prin organizarea acestui eveniment au fost folosite pentru premierea celei mai bune clase de elevi din Brasov (ciclul gimnazial), in cadrul proiectului „Rotary Citadel pentru o educatie mai buna”.