Dans la Marghita: Campionatul de Hip Hop si Cupa IDO Dance

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 25 si 26 mai 2012, Sala de Sport a municipiului Marghita (Str. Nicolae Balcescu nr. 80, judetul Bihor) va gazdui Campionatul National de Hip Hop si Cupa IDO Dance, competitii organizate de catre Asociatia Sportiva IDO Dance si Clubul de Dans Simon Noemi sub egida International Dance Organisation (IDO).

Incepand cu ora 8:00, concurentii, solo, in perechi sau in formatii, se vor intrece in pasi de hip hop, in cadrul categoriilor mini-kids (sub 7 ani), copii (8-11 ani), juniori (12-15 ani), adulti 1 (peste 16 ani) si adulti 2 (peste 31 ani). Schimband ritmul, Cupa IDO Dance va aduce pe ringul de dans categoriile mini-kids, copii si juniori care vor incanta publicul cu evolutiile de salsa, merengue, bachata, salsa shine sau latino show.

Cei mai buni dansatori vor fi rasplatiti cu diplome si medalii, dar si cu dreptul de a participa la toate concursurile organizate de IDO.

Inscrierile se fac pana la data de 5 mai, in baza formularului ce poate fi descarcat de pe www.idodance.ro, fiecare concurent urmand a achita o taxa de participare de 20 de lei pentru o categorie. Mai multe detalii puteti afla la tel. 0743.564.058, 0735.882.620, la adresa simonnoemi@yahoo.com, precum si pe site-ul amintit anterior.