Dans sportiv – Baia Mare: Transylvania International Dance Cup 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta „Lascar Pana” din Baia Mare (B-dul Unirii nr. 14) va gazdui, in perioada 11-13 mai 2012, cea de-a 3-a editie a Transylvania International Dance Cup, competitie de dans sportiv organizata de catre Clubul Prodance 2000 din localitate, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si a World Dancesport Federation.

Intrecerile se vor desfasura vineri, de la ora 14:00, iar sambata si duminica de la ora 8:30, prima zi fiind rezervata exclusiv concursului national. Acesta se va derula pe categoriile neoficiale Precompetitional si Solo fete si pe categoriile oficiale Hobby, E, D si Open basic.

Competitia internationala va incepe sambata, la ora 12:30 si va continua in cursul zilei de duminica, participarea concurentilor facandu-se pe categoriile Copii, Juniori si pe categoriile WDSF: Tineret, Rising Star, International, Seniori si Profesionisti.

Fiecare zi se va incheia cu un show, care in prima seara va fi sustinut de catre sportivii Prodance 2000 – Lung Dinu si Tatar Christa, celelalte doua seri fiind rezervate perechilor de profesionisti Zoran Plohl – Tatsiana Lahvinovich, care vor evolua pe 12 mai, Paolo Bosco – Joanne Clifton si Gabriele Goffredo – Anna Matus (locul 2 in clasamentul mondial), care vor incanta publicul in ultima seara.

Inscrierile in competitiile internationale se fac pe site-ul evenimentului, www.tidc.ro, iar in cele nationale pe www.dancesport.ro, pana la data de 8 mai (ora 24:00).

Pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este 15 lei, pentru ziua de vineri, respectiv 25 de lei/ zi, pentru sambata si duminica. (foto: tidc.ro)