Dans sportiv, Braila: Cupa Style Dance 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 29.11.2014
  • 30.11.2014
  • Braila
  • 10 lei

Pentru doua zile, Sala Carantina din Braila va fi gazda dansatorilor veniti din intreaga tara sa participe la cea de-a 11-a editie a competitiei de dans sportiv Cupa Style Dance.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Dans Sportiv Style Dance din localitate, sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv, iar intrecerile sale vor putea fi urmarite sambata, 29 noiembrie 2014, incepand cu ora 9:00, iar duminica de la ora 9:15.

Prima zi a competitiei este rezervata concursurilor oficiale, desfasurate pe clase si categorii de varsta, dar si la categoriile open si open basic, standard si latino, urmand ca in cea de a doua zi, pe ritmuri de cha cha, vals lent sau jive, sa isi demonstreze priceperea tinerii dansatori din categoriile solo fete debutante, debutanti, solo fete si precompetitional.

Inchiderea competitiei o va face un concurs de formatii, pentru prescolari (4-7 ani), juniori 1 (8-11 ani), juniori 2 (12-15 ani) si pentru dansatori peste 16 ani, care vor concura in cadrul mai multor sectiuni: dans modern, dans sportiv, dans popular, dans de caracter, dans clasic, fantezie coregrafica, majorete sau dans tematic.

Pretul unui bilet de intrare este 10 lei.