Dans sportiv, Bucuresti (Voluntari): Cupa Hobby Dance 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 9 si 11 noiembrie 2012, in apropiere de Bucuresti, in incinta salii de sport „Andreea Isarescu” din orasul Voluntari (Str. Tudor Vladimirescu 40, judetul Ilfov), va avea loc cea de-a 11-a editie a concursului national de dans sportiv Cupa Hobby Dance.

Programul competitional al zilei de vineri va incepe la ora 16:30, aceasta prima zi fiind rezervata intrecerilor precompetitionale solo fete si de perechi, precum si concursurilor de formatii, care vor evolua in cadrul sectiunilor latino, standard, modern, clasic, folclor, dans tematic si altele.

Competitiile oficiale vor incepe sambata, la ora 9:30, si vor continua duminica, de la ora 10:00, pe ringul de dans putand fi urmarite perechi inscrise in clasele H, E, D, Basic si Open. Pe langa acestea, in cadrul sectiunii Pro-Am, perechi formate dintr-un profesionist (instructor) si un amator (elev) vor dansa vals lent si cha cha.

Evenimentul, desfasurat sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv, este organizat de catre clubul de dans sportiv Hobby Dance Bucuresti, impreuna cu Consiliul Local si Primaria Voluntari.

Inscrierile se pot face pana la data de 8 noiembrie (ora 24:00), pe www.dancesport.ro. Intrarea spectatorilor este libera. (foto: hobbydance.ro)