Dans sportiv, Bucuresti (Voluntari): Cupa Hobby Dance 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii dansului sportiv sunt asteptati, timp de 3 zile, sa participe sau sa asiste la intrecerile celei de-a 12-a editii a concursului national Cupa Hobby Dance, ce va avea loc, intre 15 si 17 noiembrie 2013, in orasul Voluntari (judetul Ilfov).

Evenimentul este gazduit in Sala de sport „Andreea Isarescu” si debuteaza vineri, la ora 16:30, cu concursurile precompetitionale de perechi si fete solo, urmate de un concurs al formatiilor, programat sa inceapa la ora 19:00.

Competitia oficiala se va derula pe parcursul zilelor de sambata si duminica, de la ora 10:00, in cadrul sectiunilor de dans standard si latino, in prima zi concurentii evoluand pe clase, iar in cea de-a doua in concursurile open si open basic. Tot sambata, perechi elev-profesor vor putea fi urmarite in concursul pro-am, dansand vals lent, vals vienez, cha-cha si rumba.

Cupa Hobby Dance este organizata de catre Clubul de Dans Sportiv „Hobby Dance Bucuresti”, Federatia Romana de Dans Sportiv, Asociatia Municipala de Dans Sportiv Bucuresti, Consiliul Local si Primaria Voluntari. Intrarea spectatorilor este libera.