Dans sportiv – Buzau: Cupa Happy Dance 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzau (Str. Mesteacanului nr.1) va gazdui, intre 18 si 20 mai 2012, intrecerile editiei a 7-a a concursului de dans sportiv Cupa Happy Dance.

Organizata de catre Clubul de Dans Sportiv Happy Dance din localitate, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, competitia va debuta vineri, la ora 16:15, cu intrecerile neoficiale ale categoriei precompetitional, care va dansa vals lent si cha cha, si cu cele rezervate formatiilor, care se vor intrece pe sectiunile standard, latino, folclor romanesc si international, dans modern si majorete. Evenimentul va continua sambata si duminica, incepand cu orele 9:45, cu concursurile oficiale, desfasurate pe clasele H, E, D, Open si Open basic, in cadrul sectiunilor standard si latino.

Inscrierile se fac pana la data de 17 mai (ora 24:00), pe www.dancesport.ro, in schimbul unei taxe de participare de 40 lei/ pereche/ 1 concurs sau 60 lei/ pereche/ mai multe concursuri, pentru categoria precompetitional, 20 lei/ sportiv/ 1 sectiune sau 30 lei/ sportiv/ mai multe sectiuni pentru formatii si 80 lei/ pereche/ 1 concurs sau 100 lei/ pereche/ mai multe concursuri pentru categoriile oficiale. (foto: pagina de Facebook „Happydance”)