Dans sportiv, Cluj: Napoca Dance Festival 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dansatori de la cluburi din toata tara sunt asteptati la Cluj Napoca, in weekendul 23-24 noiembrie 2013, cu prilejul editiei din acest an a concursului national de dans sportiv Napoca Dance Festival.

Evenimentul este organizat de catre Clubul de Dans Sportiv „Diamond Dance”, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, iar gazda sa va fi centrul expozitional Expo Transilvania.

Intrecerile de sambata incep la ora 10:00, cand pe ringul de dans se vor afla perechi din clasele oficiale, inscrise in concursurile standard si latino, dar si perechi din categoria neoficial (16-66 ani) care vor dansa vals lent, vals vienez, cha cha si jive.

Tot la ora 10:00 va incepe si competitia de duminica, derulata in acorduri de cha cha si vals lent, aceasta zi fiind rezervata tinerilor dansatori cu varste pana la 15 ani, din categoriile neoficial, fete solo si debutanti.

Intrarea in sala se va face pe baza de bratari netransmisibile, la pretul de 15 lei/ zi, respectiv 10 lei/ zi pentru pensionari, elevi si studenti. (foto: oradecluj.oradestiri.ro)