Dans sportiv, Galati: Cupa Daniel Nechita 2014, Sala Siderurgistul

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 15.11.2014
  • 16.11.2014
  • Galati
  • 10 lei/ zi

Clubul de dans sportiv Beija Flor si Federatia Romana de Dans Sportiv va invita weekendul ce vine, 15-16 noiembrie 2014, la o noua editie a Cupei memoriale Daniel Nechita, eveniment desfasurat la Galati, in Sala Siderurgistul (Str. Closca 2-3).

Competitia, dedicata memoriei lui Daniel Nechita (foto), instructor de dans si cofondator al clubului Beija Flor, ajunge anul acesta la a 4-a desfasurare si programeaza sambata, incepand cu ora 9:00, intrecerile oficiale pe clase si la categoriile open basic si open, iar duminica, de la ora 9:15, cele la categoriile debutanti, fete solo si precompetitional.

Concursurile au loc pe categorii de varsta, in prima zi in cadrul sectiunilor de dans standard si latino, iar in ziua urmatoare in pasi de cha cha si vals lent. Tot duminica, iubitorii dansului vor putea urmari competitia de formatii, acolo unde sectiunile de participare sunt mult mai numeroase: dansuri latino, standard, moderne, clasice, folclorice, tematice, solo dans, fantezie coregrafica, gimnastica ritmica, gimnastica aerobica, majorete, zumbatomic, rock’n roll, twist, street dance, hip hop, etc. Incheierea editiei o va face un concurs de balet.

Accesul spectatorilor in sala se face in baza biletului de intrare, care costa 10 lei/ zi. (foto: ACDS Beija Flor)