Dans Sportiv, Galati: Danube Dance Fest

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 22.04.2023
  • 23.04.2023
  • Galati
  • 40 lei/ persoana

Danube Dance Fest (editia a 7-a) este un concurs international de dans sportiv organizat de Asociatia Clubul de Dans Sportiv Beija-Flor, impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS) si Primaria Municipiului Galati, in zilele de 22-23 aprilie 2023.

Duminica, 23 aprilie, dupa inscrieri si incalzire (orele 7:30-8:30), competitia va incepe la ora 9:00. Accesul in sala se va realiza in baza ecusoanelor (pentru antrenori, sportivi, arbitri) respectiv in baza biletului de intrare în valoare de 40 lei/persoana.

Dmytro Strelnik (presedintele juriului), Alfred Schieb (observator federal), Justin Istrate (director de concurs), Adina Raducan (secretar principal), Ionela Macarie (secretar secundar), Melania Istrate (prezentator), Robert Smadu (DJ), alaturi, bineinteles, de arbitri vor asigura, impreuna cu echipa de organizare, bunul mers al concursului de la Galati.

Danube Dance Fest va avea loc in Sala Sporturilor din municipiul Galati, ce se afla amplasata pe strada Stadionului, numerele 1-4.