Dans sportiv la Bistrita: Cupa Floris 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul de Dans Sportiv Floris organizeaza la Bistrita, in zilele de 26 si 27 mai 2012, a 36-a editie a concursului national de dans sportiv Cupa Floris, competitie ce face parte din calendarul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

In ambele zile, incepand cu ora 9:00, pe ringul de dans din Sala Polivalenta (Str. Parcului) vor putea fi urmariti atat dansatori inscrisi in concursurile neoficiale (debutanti, fete solo, precompetitional), cat si perechi ce vor concura in clasele oficiale Hobby, E, D, Open si Open basic, pe ritmurile dansurilor standard si latino.

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc in prima zi a competitiei, incepand cu ora 18:45, prilej cu care publicul va putea admira dansurile demonstrative ale unor formatii din Belarus si Bulgaria. Acestea vor evolua sambata, de la ora 19:30, dar si duminica, de la ora 16:00.

Intrarea in sala pentru spectatori se va face pe baza de bilete, in valoare de 10 lei, respectiv 5 lei pentru copiii pana la varsta de 10 ani. (foto: citynews.ro)