Dans sportiv la Bucuresti: Cupa Pygmalion 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Antilopa din Bucuresti (sectorul 2) va gazdui, intre 7 si 8 aprilie 2012, intrecerile celei de-a 9-a editii a Cupei Pygmalion la dans sportiv, in organizarea Clubului de dans sportiv Pygmalion, in parteneriat cu Directia Generala pentru Invatamant a Primariei Municipiului Bucuresti.

Prima zi a competitiei, desfasurata sub egida Federatiei Romana de Dans Sportiv, va fi rezervata concursurilor oficiale, perechile de dansatori putand fi urmarite, incepand cu ora 9:00, evoluand in cadrul claselor D si E si pe categoriile basic si open, precum si in pasi de vals vienez, la cupele Danone si Syoss.

Cea de-a doua zi a evenimentului va debuta la ora 9:30, in aceasta zi fiind programate concursurile neoficiale ale categoriilor precompetitional, solo fete si hobby.

Inscrierile se fac pana la data de 6 aprilie, pe www.dancesport.ro, taxa de participare fiind 80 lei/ pereche pentru competitiile oficiale (indiferent de numar), 60 lei/ pereche pentru concursurile neoficiale si 20 lei/ pereche pentru competitiile de vals vienez.