Dans sportiv la Lugoj: Cupa Royal 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermanescu” din Lugoj va gazdui, in weekendul 8-9 septembrie 2012, intrecerile de dans sportiv ale Cupei Royal, in organizarea CS Dance Spirit, sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Sambata, incepand cu ora 11:30 si duminica, de la ora 9:00, in cadrul sectiunilor standard si latino, vor evolua sportivi inscrisi in clasele Hobby, E, D si in categoriile Open si Open Basic.

Pe langa acestia, in prima zi a evenimentului sportiv, de la ora 9:00, inainte de inceperea concursurilor oficiale, pe ringul de dans vor putea fi urmariti participantii din categoriile fete solo si neoficial, care vor dansa vals lent si cha-cha.

Cei mai buni dansatori vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si cupe.

Inscrierile se pot face pana la data de 6 septembrie, pe www.dancesport.ro sau la adresa alin.frds@yahoo.com,  pentru o taxa de participare de 80 lei/ categorie sau 100 lei/ mai multe categorii, pentru competitiile oficiale, respectiv 60 lei pentru intrecerile neoficiale. Intrarea spectatorilor in sala se va face pe baza de bilete, in valoare de 15 lei/ zi. (foto: viobota.wordpress.com)