Dans sportiv la Sighetu Marmatiei: Campionatul de Formatii 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei va gazdui la finele acestei saptamani, 9-10 iunie 2012, Festivalul de Dans Sighetean in cadrul caruia vor avea loc intrecerile Campionatului National de Formatii al Romaniei si Cupa Chris Teens, ajunsa la a 4-a editie.

Evenimentul, organizat de catre AS Mini Maxi Dance Club din localitate sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, va incepe sambata, la ora 9:00, cu concursurile neoficiale ale categoriilor solo fete si precompetitional, urmate, de la ora 11:00, de parada formatiilor latino si de evolutiile acestora in cadrul campionatului si al cupei pentru formatii latino.

Programul va continua cu intrecerile oficiale ale perechilor din clasa Hobby, iar, de la ora 18:00, competitia formatiilor va fi reluata cu sectiunea standard.

Ziua de sambata se va incheia cu o gala a dansului de formatie si cu un show, la care vor fi prezente atat formatii din concurs, cat si formatii straine invitate.

Festivalul de Dans Sighetean va continua duminica, de la ora 9:30, in aceasta zi fiind programate intrecerile perechilor din clasele oficiale E, D, Open basic si Open.

Intrarea spectatorilor in sala se va face pe baza de bilete, care costa 12 lei, pentru ziua de sambata, si 10 lei duminica. (foto: bistritanews.ro)