Dans sportiv, Mioveni: Cupa Arges 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Prima competitie cuprinsa in calendarul 2013 al Federatiei Romane de Dans Sportiv este aproape de start. Ajunsa la a patra editie, Cupa Arges isi asteapta concurentii si spectatorii in zilele de 16 si 17 februarie, in sala de sport a Scolii „Liviu Rebreanu” din Mioveni, impreuna cu organizatorii sai Clubul Total Dance Pitesti, Primaria si Centrul Cultural Mioveni.

Intrecerile se desfasoara sambata incepand cu ora 9:00 si duminica de la ora 10:00, si vor debuta cu evolutia categoriilor neoficiale perechi si fete solo, care vor dansa vals lent si cha cha.

Concursul oficial va incepe sambata, la ora 11:00, pe ringul de dans urmand sa isi etaleze gratia si maiestria, in cadrul sectiunilor standard si latino, perechi din clasele Hobby, D, E, Open si Open basic.

Inscrierea concurentilor se face pana la data de 15 februarie, pe www.dancesport.ro. Accesul spectatorilor in sala este gratuit.

Cei care nu pot fi prezenti la fata locului, vor putea urmari integral acest concurs pe www.totalsporttv.ro. (foto: ziarulprofit.ro)